NIKMATI concepts is een sprankelend, all-round interieurontwerpbureau voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven,
nationaal & internationaal.

OVER

Graag stel ik me aan je voor: Ik ben Sjuul van der Kruijs. Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door mode & interieur. Dat bepaalde ook mijn keuze om aan de styling academy van Artemis in Amsterdam mijn opleiding te volgen. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij een aantal gerenommeerde interieurontwerpers waar ik veel ervaring heb opgedaan met het creëren interieurs voor doelgroepen in het hoger segment. Met NIKMATI heb ik als doel om een luxe & sfeervol interieur voor een breed publiek bereikbaar te maken. Want genieten van een fijne omgeving zou voor iedereen mogelijk moeten zijn.  

De naam nikmati is afgeleid uit het Indonesisch en betekent letterlijk ‘genieten’.
 
Nikmati, dat is het gevoel dat je wil ervaren, in je huis of kantoor.

Een warm bad van rust en warmte.

De hectiek van ons dagelijks leven vraagt om een goed gebalanceerd interieur om thuis te kunnen ontspannen na een drukke dag of juist om geprikkeld te worden door een inspirerende werkomgeving.

Zo een omgeving creeër ik, speciaal voor jou. 

HOE

Bij NIKMATI Concepts kun je kiezen voor verschillende opties: een schetsontwerp of een voorlopig ontwerp of je kiest voor een volledig traject van schetsontwerp tot definitief ontwerp compleet met moodboards, kleurenplan, materiaaladviezen, lichtplan, vloerenplan en meubelplan. Op basis van jouw wensen maak ik een passend voorstel.

Ook bij de realisatie van het interieur kan ik je veel werk uit handen nemen en zorgen voor een complete oplevering waarbij aan alles wordt gedacht.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Verzenden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een interieuradvies?
Vul dan onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk  contact met u op. 

info@nikmaticoncepts.com

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

neem contact met mij op

Menu