interieur advies op maat

Nikmati Concepts is in te zetten voor een volledig advies op maat. Van het bepalen van de indelingen voor een woning of bedrijfspand tot het 3D visualiseren en realiseren van een project. Ieder project en elke opdrachtgever is anders, daarom worden er geen pakketprijzen aangeboden. Prijzen worden samengesteld naar aanleiding van het bespreken van de wensen en de mogelijkheden die Nikmati Concepts te bieden heeft. 

opties

Nikmati Concepts is inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke projecten.
Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden;

  • Indelingsvoorstellen
  • Kleur & materiaaladvies
  • sfeerontwerp
  • 3D visualisaties
  • Lichtplannen
  • Shopping advies
  • conceptuele ontwerpen

verloop

Een samenwerking begint bij NIKMATI concepts altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We brengen wensen, verwachtingen en een gewenste planning in kaart.

KENNISMAKINGSGESPREK

Op basis van ons gesprek maken wij de offerte op. Heeft u er een goed gevoel bij en gaat u akkoord, gaan wij aan de slag.

Offerte

Het voorlopige ontwerp is de basis van het concept en bestaat uit een eerste opzet. Dit presenteren wij op locatie of kunnen wij digitaal opsturen in magazine vorm.Een aantal dagen na deze presentatie hebben we weer contact om te bepalen of er nog eventuele aanpassingen of aanscherpingen nodig zijn. 

Voorlopig ontwerp

4

De gewenste aanscherpingen op het voorlopig ontwerp verwerken wij in het definitieve ontwerp. Het definitieve ontwerp is een helder en werkbaar document, met alle informatie om zelf of samen met een interieurbouwer mee aan de slag te kunnen. Een perfecte stap naar genot!

Definitief ontwerp

Uiteraard is een vervolg mogelijk. Denk hierbij aan het begeleiden van het ( ver-)bouwproject of bij keuze van menu 3 het inkopen van producten zoals meubels, decoratie of het afstylen van uw project. Er is veel mogelijk dus breng uw behoeftes in kaart en wij zullen u daarbij ontzorgen. 

Vervolg

Verzenden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een interieuradvies?
Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk  contact met u op. 

info@nikmaticoncepts.com

neem contact met ons op

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Menu